Kaikenlaisia muistikuvia

Ikuista juhlahetket tai arjen riemut kuviksi

Kuvat ilahduttavat ja muistuttavat noista hetkistä yhä uudelleen ja uudelleen. Odotetut elämän käännekohdat, merkkipaalut ja juhlahetket, läheiset ihmiset, rakas lemmikki  tai intohimoinen harrastus – kaikki ne ovat osa Sinua ja niitä on kiva vaalia valokuvien avulla.  Ohikiitävät hetket tallentuvat valokuvassa muistikuviksi. Palkkaa valokuvauksen ammattilainen ja varmistat, että ikimuistoiset hetket säilyvät kirkkaina muistikuvina tuleville sukupolville.

Kuvaus voidaan suorittaa studiossa, miljöössä tai vaikkapa asiakkaan kotona.

Tänä päivänä kaikki ottavat kuvia. Kännykät kulkevat matkassa kaikkialle ja niiden kameroiden tekninen taso on nykyään varsin hyvä. Mutta, valokuvauksessa on toki kyse paljon muustakin kuin värien kirkkaudesta. Ratkaisevia elementtejä ovat kuvakulma, sommittelu, valaistus, oikea ajoitus sekä tietenkin valokuvaukseen liittyvät tekniset seikat – tarkennus, valotus, valittu polttoväli, syvyysterävyys jne..

Silloin kun älypuhelimella otettu kuva (joka yleensä häviää laitteen muistista jonkin onnettoman tapahtuman seurauksena) ei riitä, on hyvä kääntyä kokeneen valokuvaajan puoleen ja hankkia kunnon muistikuvat tulostettuna.

Kuvien muokkaus

Kuvaajan työ ei pääty siihen kun laukaisinta on painettu, koska paraskaan kamera ei tallenna näkymää sellaisena kuin silmä sen näkee. Onneksi tänä päivänä digitaalinen kuvankäsittely antaa rajattomat mahdollisuudet kuvien jälkikäsittelyyn. Raakakuvat käsitellään – vähintäänkin rajataan kuva-ala, korjaillaan tai poistetaan häiritsevät yksityiskohdat, säädetään värisävyt sekä valoisuus kohdalleen.

Kaiken kruunaa kuvien esillepano

Kaiken kruunaa tulostettujen kuvien esillepano – kirjahyllyyn, lipaston päälle tai seinälle asetettu kehystetty kuva ilahduttaa ja kertoo tarinaansa kaiken aikaa.

Käytössäni on myös ammattilaistason tulostuslaitteisto, joten niin halutessasi saat myös laadukkaat valokuvatulosteet aina A2 kokoon asti.

Ota yhteyttä kun tarvitset valokuvia, jotka kertovat tarinan!