Henkilökuva

Valokuvaus:

Taustani valokuvauksessa ulottuu 1980-luvun alkupuolelle, jolloin harrastuksen alkoi. Canon AE-1 oli mullistava väline ja sellaisella minäkin olen kuvausurani aloittanut. Ilfordin paperit ja kehitteet sekä pimiötyöskentely tulivat tutuiksi myös ensimmäisiin kuuluvan kesätyöpaikkani kautta paikallisessa Kuva-Penan valokuvausliikkeessä. Sittemmin tein työkseni valokuvausliikkeessä myös henkilökuvausta studiossa sekä maailmalla päiväkoteja ja kouluja koulukuvaajana kiertäen. Vapaa-ajalla kuvailin luontoa ja lintuja.

Canon-kalustoa vuosien varrelta

Sisältötuotanto:

Työurani vei sittemmin mukanaan sisältötuotannon ja sähköisen viestinnän sekä internetin ihmeellisen maailmaan. Kuvioihin tulivat digitaaliset työkalut kuvankäsittelyohjelmistoineen ja kuvaus muutti muotoaan. Valokuvaustoimeksiannot keskittyivät lähinnä kotisivujen kuvittamiseen; yritys- ja henkilökuvauksiin. Aktiivinen kuvausharrastus jäi taka-alalle viritäkseen 2010-luvulla taas uuteen kukoistukseen.

Viimeisten vuosien aikana olen keskittynyt entistä tarmokkaammin valokuvauksen ja kuvankäsittelyn maailmaan.

Digimedia ja internet:

Olen pitkäaikaisen ja monipuolisen kokemuksen omaava digi- ja printtimedian sisältötuotannon ammattilainen. Pääasiallisen työurani olen tehnyt digitaalisen median ja sisältötuotannon parissa. Konsepti- ja käyttöliittymäsuunnittelun ohella tein myös valokuvauksia sekä logo- ja printtimedian suunnittelua, jota osaamista täydentää 1999 suoritettu mainonnan ammattitutkinto.

Visuaalinen suunnittelu ja toteutus:

Oma roolini painottui konseptisuunnitteluun, visuaaliseen suunnitteluun ja toteutukseen sekä sisältötuotantoon. Vahvuuksiani ovat kuvankäsittely, visuaalinen suunnittelu ja toteutus sekä valokuvaus.

Ota yhteyttä kun tarvitset valokuvia, jotka kertovat tarinan!

Osaaminen:

  • Valokuvaus ja kuvankäsittely
  • Digi- ja printtimedian sisältötuotanto (suunnittelu ja toteutus)
  • Visuaalinen suunnittelu (Adobe PhotoShop, Lightroom, InDesign)
  • Mainonnan suunnittelu